Timanttityöt

Timanttiporaus ja timanttisahaus

Ota yhteyttä ›

Tarjoamme pitkällä kokemuksella

timanttityöt porauksista sahauksiin Järvenpäästä

Bitumi- ja timanttitöiden erikoisosaaja Järvenpään Purku ja Saneeraus Oy tekee timanttiporauksia Helsingissä, muulla Uudellamaalla sekä koko Etelä-Suomessa.

Timanttiporaus on paras ja kustannustehokkain ratkaisu, kun tehdään sähkö-, putki- tai IV-läpivientejä koviin materiaaleihin. Timanttiporaus on myös mittatarkka ja nopea menetelmä suorittaa läpiviennit. Tarjoamme timanttiporaukset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Käyttötarkoituksia

 • Soveltuu mm. raudoitettuun betoniin, luonnonkiveen ja muurattuihin rakenteisiin
 • Vesi- ja viemäriasennusten läpiviennit
 • Ilmanvaihto- ja ilmastointiasennusten läpiviennit
 • Sähköasennusten läpiviennit

Timanttiporauksella saadaan mittatarkkoja pyöreitä reikiä ilman pölyn ja tärinän aiheuttamia haittoja. Autoissamme kulkee mukana työssä tarvittavat virtalähteet ja vesisäiliöt, joten työt onnistuvat myös maasto-olosuhteissa ja rakennuksilla, joissa ei ole sähkö- tai vesipisteitä. Palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jäljestä tulee aina siisti ja juuri oikean kokoinen!

Ota yhteyttä ›
Suoritamme myös

timanttisahauksia

Timanttisahaus sopii koviin materiaaleihin, kuten raudoitettuun betoniin, asfalttiin tai luonnonkiveen. Timanttisahaamme suuret läpiviennit seiniin ja lattiaan, laajennamme ovi- ja ikkuna-aukkoja ja muokkaamme rakenteita. Toteutamme timanttisahaukset ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella saneeraus- ja uudiskohteisiin niin ikään Helsingissa sekä muualla Etelä-Suomessa. 

Käyttötarkoituksia

 • Timanttisahaus soveltuu mm. raudoitettuun betoniin, luonnonkiveen ja muurattuihin rakenteisiin
 • Ovien ja ikkunoiden aukkojen aukaisut ja laajennukset
 • Muut suuremmat läpiviennit

Timanttisahauksemme jälki on aina sitä mitä pitääkin!

Otathan yhteyttä, jos timanttiporaus- tai timanttisahaustyölle tarvitaan kivenkovaa osaajaa!

Ota yhteyttä ›
Erilaiset

työmenetelmät

Timantilla sahatessa tai poratessa on mahdollista käyttää erilaisia työmenetelmiä. Sopiva menetelmä riippuu paljolti työkohteesta, ja se tulee valita aina tilanteen mukaan. Kokeneet poraajat ja sahaajat osaavat valita kulloiseenkin työkohteeseen sopivan menetelmän. Työmenetelmää valittaessa tulee ottaa erityisesti huomioon työn turvallisin mahdollinen suorittamistapa.

Holvisahaus

Holvisaha on yleensä pyörillä varustettu, työnnettävä timanttisaha. Holvisahausta käytetään yleensä tasaisten ja vaakatasossa olevien aukkojen sahaukseen. Holvisahauksessa voidaan säätää sahan terä siten, että se ei mene rakenteesta läpi. Yleisimmät kohteet holvisahauksessa ovat lattian, ylä-, ala- tai välipohjan aukot. Holvisahauksella päästään tällä hetkellä 150 mm sahaussyvyyteen. Holvisahat ovat joko bensiini- tai voimavirtakäyttöisiä ja vesijäähdytteisiä.

Käsisahaus

Käsisahausta käytetään yleensä seinän ja holvin aukkojen käsivaraiseen sahaukseen. Pilareiden, palkkien ja betonipaalujen katkaisussa käsisahaus on yleinen menetelmä. Laikkasaha on hieman suurta kulmahiomakonetta muistuttava polttomoottori-/sähkökäyttöinen saha, jossa laikka on kiinnitetty sahaan laipan keskeltä eli koko laikka pyörii leikatessa. Laikan maksimikoko on 400 mm, jolla päästään tällä hetkellä 300 mm syvyyteen.

 • Sahaussyvyys 0-30 cm
 • Käsisahaus 30 cm
 • Asfaltin sahaus holvisahalla 20cm
 • Käsisahoja on useita eri malleja, sähkö- ja polttomoottorilla käyviä
 • Stihl ts 760 polttomoottorisaha 400 mm laikalla
 • Holvisahaus työnnettävällä hydrostress holvisaha-polttomoottorisaha 450 mm laikalla
 • Weka Suurtaajuus-sahalla sahaussyvyyttä kehäsahalla 300 mm saakka
 • Timanttisahauksen hyödyt tulevat ennen kaikkea nopeudesta, mittatarkkuudesta, vähäisistä jälkitöistä, pölyttömyydestä ja meluttomuudesta. Nämä yhdessä takaavat siistin ja edullisen lopputuloksen.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita