Bitumityöt

Bitumivedeneristys

Ota yhteyttä ›

Meiltä ovat tilattavissa

bitumityöt ja -vedeneristykset Järvenpäästä

Järvenpään Purku ja Saneeraus Oy toteuttaa timanttitöiden lisäksi alan erikoisosaamisella bitumityöt ja bitumivedeneristykset esimerkiksi sokkeleihin Helsingissa, muualla Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa.

Sokkelin vedeneristys on tärkeä osa toimivaa sokkelia. Jonkin verran kosteutta pääsee kuitenkin aina sokkelin pinnallekin, kun on kyse ulkotiloista, vaikkakin sokkelia ympäröi salaojitus ja sorakerros. Sokkelin vesieristys estää veden pääsyn sokkeliin ja muihin rakenteisiin niin, ettei ongelmia synny. Yleisimmät käytössä olevat vedeneristeet ovat erilaisia levyratkaisuja tai siveltäviä bitumikermieristeitä.

Lue ohesta lisää tai ota saman tien yhteyttä, jos osaamisellemme olisi tarvetta.

Ota yhteyttä ›
Käytämme työkohteissamme seuraavia

vedeneristysmateriaaleja

Patolevyt

Patolevyt ovat nykyisin yleisimmin käytetty vedeneristysmateriaali sokkeleissa. Patolevyä voidaan kutsua myös sokkelilevyksi, perusmuurilevyksi tai nystyrälevyksi. Patolevyn asennus on kohtuullisen nopeaa ja se tarjoaa hyvän vaihtoehdon sokkelin vedeneristykseen etenkin helpommissa ympäristöolosuhteissa.

Bitumikermi

Bitumikermi on perinteinen sokkelin vedeneristystapa ja se koostuu sokkeliin kiinni hitsattavasta bitumikermimatosta. Bitumikermin päälle voidaan asentaa niin lämmöneristelevyjä kuin rakennuslevyjäkin tarpeen mukaan. Bitumikermi soveltuu kaikkiin sokkelin ja kellarin vedeneristysratkaisuihin, joko yksinään käytettynä tai yhdessä patolevyn kanssa.

Sokkelin lämmöneristys

Sokkelin lämmöneristyksen tärkein tehtävä on pitää sokkelia lämpimänä, jotta sokkeliin mahdollisesti vesieristyksistä huolimatta joutunut vesi pääse jäätymään ja näin aiheuttamaan halkeilua sokkelissa.

Toinen olennainen tehtävä sokkelin lämmöneristyksellä on luonnollisesti parantaa koko rakennuksen lämpötaloutta estämällä kylmän ilman pääsyä alapohjan ja ulkoseinän liitoksesta sisään. Erityisesti kunnolla toteutettu lämmöneristys estää vaarallisten kylmäsiltojen muodostumista, sillä kylmäsillat aiheuttavat ongelmia, jotka johtavat helposti kosteuden tiivistymiseen ja sitä kautta mahdollisiin homevaurioihin.

Sokkelin lämmöneristeinä käytetään nykyisin lähinnä erilaisia hyvin kosteutta kestäviä eps-pohjaisia eristelevyjä, kuten Finnfoamin tai SPU:n valmistamia sokkelieristyslevyjä.

Hitsattava radoneristyskermikaista

Hitsattava radoneristyskaista on kumibitumikermi, jossa on polyesterihuopa tukikerroksena ja se täyttää TL 2 -vaatimukset.

Käänny puoleemme, kun rakennuksessasi tarvitaan bitumivedeneristysten ja bitumitöiden erikoisosaajaa!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita